DXRacer na FOR GAMES 2019

14.10.2019 Karel Blumajer

Pokud vás videohry baví při nejmenším stejně, jako nás, určitě si nenechejte ujít letošní, již 8. ročník veletrhu videoher a interaktivní zábavy FOR GAMES, který proběhne v areálu PVA EXPO v Pražských Letňanech a to v termínu od 17. do 20. října.
Návštěvníci se mohou těšit na novinky ze světa hraček a her, prezentací předních firem z oboru a bohatý program.  Kromě soutěží, autogramiád a setkání cosplayerů tu uskuteční i řada turnajů.

DXRacer esport for games 2019 herní židle

HearthStone se představí v rámci Tiger Masters. Finále opět nabídne divákům skvělou podívanou s 16 hráči, z nichž 15 se na PVA EXPO v Letňanech dostane díky svému poctivému sbírání bodů z nedělních turnajů a poslední místo obsadí vítěz letošní Tiger Masters LAN Oldřich "Faeli" Mahdal. Hráčům pak akce nabídne prizepool ve výši 30 000 CZK.

Na své si přijdou i fanoušci a hráči Rocket League! Finále druhé sezóny vyvrcholí právě na veletrhu ForGames a přivítá opět řadu tuzemských celků, které si to rozdají o prizepool ve výši 20 000 korun! Výstaviště v Letňanech tedy přivítá 8 Rocket League týmů!

DXRacer esport for games 2019 heerní židle

No a jako třešničku na dortu na For Games uvidíte také finále CS:GO turnajů.

Na hlavním stage po dobu 4 dnů budete moci sledovat finále soutěže v Counter Strike: Global Offensive. Jedna z nejprestižnějších Česko-slovenských lig Tiger Masters nabídne závěrečný turnaj o skvělých 100,000 Kč.

DXracer for games cosplay esport herní židle
 

Poprvé v historii bude ForGames hostit mezinárodní turnaj v CS:GO : AGA-Alienware Game Arena, jehož celoroční prizepool je neuvěřitelných 1,000,000 Kč.

Najdete nás na veletrhu v HALE 5.

zoom image
V porovnávači máte   produkt Zobrazit
Smazat vše