polštářek DXRacer L3

  • polštářek DXRacer L3
O produktu:

Podhlavový pje náhradní polštářek pro židle DXRacer. Sedí na série F, R, D, I, K a T. Polštářek je vyroben ze stejné černé PU koženky jako židle DXRacer. Díky popruhu na zadní straně je také vhodný pro použití do auta. Výplň je vyrobena z polyuretanové pěny. Pro sérii W volte polštářek DXRacer M71.

Dostupnost: Nedostupné
Zákonná odpovědnost (záruka): 24 měsíců
Katalogové číslo: 555506

Podhlavový polštářek DXRacer L3 je náhradní polštářek pro židle DXRacer. Sedí na série F, R, D, I, K a T. Polštářek je vyroben ze stejné černé PU koženky jako židle DXRacer. Díky popruhu na zadní straně je také vhodný pro použití do auta. Výplň je vyrobena z polyuretanové pěny. Pro sérii W volte polštářek DXRacer M71.

Potah z látky: ne
Potah z kůže: PU kůže
Zboží je určeno pro: židle DXRacer

Jak ověřujeme a zpracováváme recenze

Jirka
2.8.2018 10:17

"Dobrý den, chtěl bych Vám touto cestou velice poděkovat, k jednoduchému obědnání si, výrobku od Vás. Stačila pouze ústní dohoda, a druhý den jsem měl balík doma. Jsem s Vašim jednáním a opravdu rychlém dodání nadmíru spokojen. Děkuji J."

Diskuze k polštářek DXRacer L3:

Zanechte nám příspěvek do diskuze :

Děkujeme

Chcete darovat zboží polštářek DXRacer L3, ale nestihli jste jej objednat včas, nebo má delší dostupnost? Darujte tedy dárkový certifikát, zboží pak doručíme na dodací adresu obdarovaného. Upravte si vzhled certifikátu podle příležitosti, k níž je dárek určen, a připište na něj vzkaz pro obdarovaného. Na další stránce můžete certifikát vytisknout a darovat.

Vyberte pozadí:
Vyberte obrázek:
Přizpůsobte si poukaz
Náhled poukazu
gift background
polštářek DXRacer L3
zoom image
V porovnávači máte   produkt Zobrazit
Smazat vše