zboží v porovnávači
sk
en
de
pl
Do košíku
Kontakty na pobočky
DX Racer . cz - na úvodní stranu
0
Židle DXRacer - na úvodní stranu

DXRacer ergonomická židle

DXRacer křeslo

Nákupní košík je prázdný

Hodnocení produktů DXRACER

Těší nás Vaše hodnocení našich židlí. Přečtěte si, co si o židlích DXRACER myslí ti, kdo už ji mají doma :-)
Chcete-li přidat své hodnocení, vložte jej prosím přímo k danému modelu židle. Váš příspěvek se zde také zobrazí.

Vyhledat pouze hodnocení ke zboží :  vše

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23
Václav Končelík
2017-01-19 14:32:56
Musím konstatovat že jsem si vybral dobrý produkt. Jen bych opravdu čekal víc kvalitní zpracování. Pak by cena odpovídala. Jinak je pohodlné krásné a celkem pevné.
gabi
2017-01-19 07:52:53
Syn je spokojen, zatím nejpohodlnější židle kterou měl.
Jakub Kulhánek
2017-01-16 16:22:27
Palec nahoru!!!
Jiří
2017-01-15 10:24:57
Velice pohodlná židle, Jednoduché sestavení (max. 15min.), cena odpovídá kvalitě, neničíte si záda, super design, naprostá spokojenost.
Pavel
2017-01-14 12:16:54
100% spokojenost.Jen jedna výhrada, moje tělesná výška činní 190cm takže polštářek jsem musel odstranit
Jakub Vachta
2017-01-14 07:09:34
Supr židle dobře se na ní sedí
Lukas
2017-01-13 14:06:46
Prisla jina barva zidle - seda, nez je na objednavce a fakture. Jinak zidle ok ale doporucuji kontrolovat pri prevzeti kod (OH/FD01/NG) a pripadne zidli neprebirat od dopravce..
Coulomb plus, s.r.o.
2017-01-11 18:09:53
Područky se mírně viklají, ale v mezích únosnosti.
Veronika
2017-01-11 08:05:20
S nákupem jsem spokojená. Židle je super, pohodlná a z kvalitních materiálů. Zatím užívám jen měsíc.
Martin Prokop
2017-01-10 13:41:03
Přesně dle mých představ. Vše vynikající. Škoda jen, že jsem nevěděl o možnosti na vyšší píst. Moje děti mi židli závidí a to je co říci :-)
Julča
2017-01-10 11:03:19
Židle je skvělá, syn byl štěstím bez sebe, když ji dostal k Vánocům. Je krásná a pohodlná. Komunikace s e-shopem byla bez problémů.
Jey
2017-01-07 16:03:28
Jakož to hráč Pokeru a zároveň IT člověk hodně sedím a do toho boxuju, tak hodně namáhám záda, který mě bolela hodně. Seděl jsem několik let vždy na nějakým šitu za 1500, který mi rozhodně nepomáhal. Jelikož jsem ve 30 letech nechtěl řešit věci jako prasklá ploténka nebo bloknutý obratel, tak jsem šel po mnoha kladných recenzí od kámošů do DxRaceru a tech peněz nelituji vůbec. Konstrukce pevná, židle nevrže atp. Bederní polštář je prostě dokonalej a ten krční taky, když se chci natáhnout a kouknout na film s nohama na stole. :) Asi jako jedinou nevýhodu bych dal cenu, ale pokud nechcete dávat tisíce za doktory, které pojišťovna nehradí, tak to není zas tak hodně. Nejdříve jsem byl za blázna, co dává 8 000 za židli a teď si ji kupujou i ostatní, potom co ji zkusili u mě :)
Zdenka
2017-01-06 12:01:45
PERFEKTNÍ, SYN JE 100% spokojen, nejlepší vánoční dárek - skvěle se v ní i usíná :D Kvalitou vypadá na výbornou! E-shop na profi úrovni,komunikují ihned,s dodáním také spokojenost.
Šafařík
2017-01-04 20:11:16
Židle je to pěkná ,bohužel pokud něco nazvu židlí asi by neměla mít nízký křeslový píst. A navíc u této edice židle vám nenabídne ani změnu parametrů židle,takže si koupíte ještě jeden vyšší píst.
Zuzana Vondráková
2017-01-04 11:29:34
Syn byl nadšený, židle je moc pěkná. Dodání bylo taky bezproblémové. Žádné zápory jsme dosud neobjevili. Doporučujeme. Pro případné další zájemce jen upozorňuji na to, že krabice je fakt dost těžká, sama bych si to asi neodnesla
Luděk
2017-01-04 09:46:30
Velmi pohodlná, kvalitní konstrukce, zatím absolutní spokojenost (souzeno po měsíci celodenní práce u pc)
Majk
2017-01-04 09:32:42
Jsem spokojen zidle je kvalitní a pohodlna vsem doporucuji na dlouhe sezeni u pocitace je suprova doufam ze mi vydrzi nejmin 10let:)
darina
2017-01-02 18:16:11
Židle byla dárek pro syna, studenta, který tráví mnoho času u počítače, protože studuje informatiku. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že ještě spoustu času u počítače prosedí. Syn zatím chválí, židle je pohodlná, přiměřeně tuhá, textilní potah příjemný, vyhovují i stavitelné područky. Polštářky nevyužívá. Chválím dopravu.
Tadeáš Škoda
2017-01-02 12:30:47
Úžasná věc, nečekal jsem až takový rozdíl v sezení. Nechápu jak jsem mohl vůbec někdy být bez ní :D
Kateřina
2017-01-02 09:46:58
Jsme naprosto spokojeni, židle je pevná, stabilní, montáž bez problémů. Byla to synova vysněná židle. Byl to nejlepší vánoční dárek. Komunikace s e-shopem super, dodání taky. Můžu všem doporučit.
Jirků
2017-01-02 08:33:14
Židle je naprosto úžasná, byl to dárek pro syna a je z ní unešený. Má pevnou konstrukci a vypadá že něco vydrží.
Gabča Křížková
2017-01-02 06:59:02
Židle byla jako vánoční dárek pro mého syna skvělou volbou. Maximální pohodlí a spokojenost. Děkuji .
Šimon
2017-01-01 12:11:07
velmi dobrý a kvalitní produkt. spokojen
Tomáš Janíček
2016-12-27 09:08:57
Zatím naprostá spokojenost :)
Jirilesljaro@seznam.cz
2016-12-26 12:52:33
Velmi spokojen dekuji
R.
2016-12-25 22:10:21
Super
Peto
2016-12-24 13:55:21
Super stolicka je fakt kvalitne spracovana a tuha, ak ste zvyknuty na makke kancelarske stolicky kde sa vyvalite tak u dxracer to nehrozi, niekomu nemusi zrovna sadnut k pohodnosti, ALE to je preto ze na tejto stolicke sedite rovno a drzi vam vasu postavu co najrovnejsie preto som si ju velmi oblubil. Posledne roky som vystriedal asi 4 kancelarske stolicky ktore stali okolo 100eur a vsetky stali za nic, posledny cas ma zacali boliet krize tak som zainvestoval a kupil dxracer a nelutujem. Konecne mam normalnu stolicku za pc a o 10 rokov nebudem mat crbticu ako paragraf. Paci sa mi ze je to kovove spracovanie a na spodu stolicky su gumene podsedaky takze sedak nie je polozeny na dreve ako to byva u vacsiny stoliciek, je fakt spracovana ako autosedacka. (http://i.imgur.com/61AbUTh.jpg)
martin96
2016-12-19 10:13:59
mám ji měsíc a největší spokojenost, doporučuji...
Jakub Línek
2016-12-19 03:46:55
Splni očekávání :)
Honza
2016-12-18 09:12:56
Super židle i po dlouhém sedění u pc mě nebolí záda

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23

KATALOG

hodnocení, recenze DXRACER
VÝROBCI

kancelářské židle . com
ZPRÁVY


KONTAKT
Email: interiery@kancelarskezidle.com
Tel: +420 603 262 386
MOŽNOSTI PLATBY ..

Platba při převzetí zboží (Dobírka)

Platba předem

Platba při osobním odběru

Prodejna Praha

MERCURY STAR s.r.o., Primátorská 1008/47, 180 00 Praha 8 Libeň, vzorková prodejna 110 m2
Tel.: +420 607 054 679, E-mail: praha@kancelarskezidle.com

Prodejna Ostrava

MERCURY STAR s.r.o., Nádražní 477/184, 702 00 Ostrava Přívoz, vzorková prodejna 85 m2
Tel.: +420 775 222 422, E-mail: ostrava@kancelarskezidle.com

Prodejna Rožnov pod Radhoštěm

MERCURY STAR s.r.o., 1.máje 2633, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, vzorková prodejna 210 m2
Tel.: +420 774 732 242, E-mail: interiery@kancelarskezidle.com

Prodejna Bratislava

Kancelárske stoličky.com s.r.o., Hradská 14329/3G, 82107 Bratislava, Slovenská republika, vzorková prodejna 200 m2
Tel.: +421 911 305 980, E-mail: bratislava@kancelarskezidle.com

Okolní města

Naše pobočky jsou v blízké dojezdové vzdálenosti od Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí, Vsetín, Hranice na Moravě, Frýdek Místek, Nový Jičín, Karviná, Třinec, Havířov, Opava, Český Těšín, Beroun, Kladno, Kolín, Mělník, Bílovec, Bohumín

  WAP RSS
 (vygenerováno za: 0.87771s)
Mapa webu | Zajímavé odkazy © 2013 - 2017  DAVID STUDIO net s.r.o.  
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde