zboží v porovnávači
sk
en
de
pl
Do košíku
Kontakty na pobočky
DX Racer . cz - na úvodní stranu
0
Židle DXRacer - na úvodní stranu

DXRacer ergonomická herní židle

DXRacer herní křeslo

Nákupní košík je prázdný

Hodnocení produktů DXRACER

Těší nás Vaše hodnocení našich židlí. Přečtěte si, co si o židlích DXRACER myslí ti, kdo už ji mají doma :-)
Chcete-li přidat své hodnocení, vložte jej prosím přímo k danému modelu židle. Váš příspěvek se zde také zobrazí.

Vyhledat pouze hodnocení ke zboží :  vše

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26
Pavel Skala
2017-06-25 23:13:08
Cenna je vyšší, ale stojí za to. Všem mohu jen doporučit.
PAVEL ZACH
2017-06-18 20:30:06
No je nejlepší doporučuji.
Marek
2017-06-16 10:45:41
židle je pohodlná, a obchod těž koupil jsem si tuhle židli a připlatil si za vyšší píst židle došla s základním pístem ještě ten den večer jsem napsal mail, následující den byl pist předán i dopravní službě a následující den dorazil. Jednoznačně doporučuji.
soldierXXXX
2017-06-14 22:54:12
Naprosto perfektní židle. Mohu jen a jen doporučit.
Tortugas
2017-06-11 17:42:09
Židle je velmi pohodlná, složení nebyl problém. Co musím vytknout je to, že po měsící se ozývá drobné vrzání a područky jsou uvolněnější a nedají se přitáhnout. Celkově jsem s touto židlí nadmíru spokojen a myslím si že látka je lepší než kůže.
Marketa
2017-06-11 09:47:26
Židle je perfektni
Libor P.
2017-06-10 18:09:33
Pro: Jde o látkové provedení židle, takže i při dlouhém sezení je ventilace dobrá. Je velmi pohodlná, pro dlouhé sezení u PC (bez potíží a bolestí zad a potřeby jakéhokoli přestavování - 18 h práce s krátkými přestávkami). Bytelná konstrukce, až na drobnost (viz "proti") kvalitní provedení. Kolečka jsou skutečně univerzální (neškrábou podlahu - lamino). Prošití švů v pohledové části vždy navazuje, nejsou patrná žádná polovičatá řešení. Konstrukce trubkového rámu i provedení svárů a povrchová úprava se jeví kvalitní. Proti: V nepohledové části (spodní část opěráku, kde se stýká se sedákem, nedoléhání dvou částí čalounění na sebe) výrobce (Čína) si pomohli nalepením stejnobarevné pásky aby zakryli mezeru. Nicméně na funkci a vzhled to nemá vliv - uvidíme po delší době používání. Hlavové polštářky by mohly být více "plné", pěna nevyplňuje obal zcela (nejedná se o náhodu, je tomu tak u obou zakoupených křesel) - lze vidět i na foto na stránce prodejce. Shrnutí: Židle je robustní a relativně kvalitně vyrobena, velmi stabilní ve všech polohách nastavení, umožňuje velmi dlouhé sezení bez bolesti zad a nutnosti přenastavování poloh. Montáž i nastavování je intuitivní. Lze předpokládat, že bude sloužit velmi dlouhou dobu a i přes uvedené drobné nedostatky tento produkt jednoznačně doporučuji.
TTT
2017-06-06 15:16:34
nic k vytknutí
Jan
2017-06-05 07:02:41
Skvělá židle, jenom mechanismus na polohování opěradla trochu skřípe.
Marie Malá
2017-05-29 08:30:07
Dárek pro syna,který si sám vybral....i po měsíci je nadšený.
Jarda
2017-05-28 00:00:08
Kvalitní konstrukce, pohodlná, široká škála nastavení a naprosto jednoduché sestavení. Berte všema deseti! :)
Roman Kupeček
2017-05-27 10:13:19
Doporučuji, kvalitní, a záda Vám poděkují :-)
Petra
2017-05-26 15:47:17
Vše ok. Snadná montáž.
Honza Pačuta
2017-05-21 07:02:19
Kvalitní, polohovatelná, prostorná židle pro 180cm/99kg hráče.
ifckedyoma
2017-05-19 18:30:55
sex je na ni dobrej
vERuNk.A
2017-05-15 11:09:53
Během pár minut jsem si na židli zvykla a musím říct, že když sedím někde jinde, těším se domů na svou DXku!
Vojta
2017-05-14 09:37:59
Perfektní židle
Jan
2017-05-12 13:24:03
Bohužel židle přišla poškozená (kryt na powerbanku byl zlomen), ale to je zanedbatelné. Židle je pohodlná a na práci příjemná. Ale po pár hodinách v sedě a rychlém vstání bolí hýžď.
Hana Marečková - zákaznický servis
2017-05-12 09:36:27
Dobrý den. Velmi nás mrzí , že nejste s židličkou spokojený. Věřím, že se jedná o ojedinělý případ. Poprosím Vás o vyplnění reklamačního formuláře http://www.kancelarskezidle.com/reklamace.php?typ=1 Ozve se Vám náš reklamační technik Lukáš Kolísek, jeho e-mail: lukas.kolisek@kancelarskezidle.com Náš reklamační technik se bude snažit vyřešit problém v nejbližší době :) Děkuji, zákaznický servis DXracer Hana Marečková.
Karel Půček
2017-05-11 14:57:03
Ještě nic nedorazilo, není co hodnotit :)
confused
2017-05-01 02:20:02
so many models..copy paste specs.. always different than other websites. damn
Renáta
2017-04-28 16:07:30
Dobrý den , židli používá můj syn asi 5 hod denně při hraní počítačových her. Je 185 cm vysoký a váží 65 kg a židle zatím drží tvar. Nikde ho netlačí ,říká,že je velmi pohodlná.Velmi si pochvaluje kluzáky. Kolečka ho obtěžovala při hraní . Nyní se židle vůbec nepohne z místa. Takže spkojojenost.
Karel K.
2017-04-27 16:35:39
Obrovská, bytelná, pohodlná, nekonečně nastavitelná... pro mě s mými 205cm naprosto ideální. Cena odpovídá kvalitě!
Eliška
2017-04-26 13:44:08
Židle byl dárek pro syna k narozeninám. Židle je velice pohodlná, sestavení bylo jednoduché. Splňuje všechny synovi požadavky. Doporučuji nákup pro všechny, kdo tráví u PC hodně času jak kvůli hraní her nebo pracovně. Dále bych zmínila výbornou komunikaci s obchodem. DOPORUČUJI! Paní mi poradila typ židle a po objednání jsem měla židli druhý den doma.
Karel
2017-04-22 13:16:24
Sestavení jednoduché, židle pohodlná, polohovatelná podle potřeb. Nemám jedinou výtku.
Radek
2017-04-21 18:55:22
S židlí jsem zatím spokojen, ale víc jsem spokojen s firmou. Sedák mi přišel protržený, vyfotil jsem, poslal fotografii a obratem mi přišel nový sedák. Jinak k židli zatím žádné výhrady nemám. Zatím plně spokojen. Dlouho jsem o ní přemýšlel a nakonec jsem rád, že jsem pořídil. Kdo se sedí u PC více hodin, určitě ocení.
pospa
2017-04-21 00:20:49
židle dorazila poškozená
Tereza Menšíková
2017-04-19 12:09:08
Výborná a rychlá komunikace i dodávka. Doporučuji.
veronikaloncaric
2017-04-19 08:05:55
Zidle je velmi pohodlna.Koupili jsme je pro 11 letiho chlapecka.
Stáňa Bílková
2017-04-17 20:29:44
Dárek pro syna, plná spokojenost, používá každý den a "srostl" s ní :-)

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26

KATALOG

hodnocení, recenze DXRACER
VÝROBCI

kancelářské židle . com
ZPRÁVY


KONTAKT
Email: interiery@kancelarskezidle.com
Tel: +420 603 262 386
MOŽNOSTI PLATBY ..

Platba při převzetí zboží (Dobírka)

Platba předem

Platba při osobním odběru

Prodejna Praha

MERCURY STAR s.r.o., Primátorská 1008/47, 180 00 Praha 8 Libeň, vzorková prodejna 110 m2
Tel.: +420 607 054 679, E-mail: praha@kancelarskezidle.com

Prodejna Ostrava

MERCURY STAR s.r.o., Nádražní 477/184, 702 00 Ostrava Přívoz, vzorková prodejna 85 m2
Tel.: +420 775 222 422, E-mail: ostrava@kancelarskezidle.com

Prodejna Rožnov pod Radhoštěm

MERCURY STAR s.r.o., 1.máje 2633, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, vzorková prodejna 210 m2
Tel.: +420 774 732 242, E-mail: interiery@kancelarskezidle.com

Prodejna Bratislava

Kancelárske stoličky.com s.r.o., Hradská 14329/3G, 82107 Bratislava, Slovenská republika, vzorková prodejna 200 m2
Tel.: +421 911 305 980, E-mail: bratislava@kancelarskezidle.com

Okolní města

Naše pobočky jsou v blízké dojezdové vzdálenosti od Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí, Vsetín, Hranice na Moravě, Frýdek Místek, Nový Jičín, Karviná, Třinec, Havířov, Opava, Český Těšín, Beroun, Kladno, Kolín, Mělník, Bílovec, Bohumín

  WAP RSS  (vygenerováno za: 0.33697s) Mapa webu | Zajímavé odkazy © 2013 - 2017  DAVID STUDIO net s.r.o.  
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde
Podnikatel MERCURY STAR s.r.o. je povinen vést tržby dle zákona o EET a to od data 1.3.2017. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.