zboží v porovnávači
sk
en
de
de
pl
Do košíku
Kontakty na pobočky
DX Racer . cz - na úvodní stranu
0
Židle DXRacer - na úvodní stranu

DXRacer ergonomická herní židle

DXRacer herní křeslo

Nákupní košík je prázdný

Hodnocení produktů DXRACER

Těší nás Vaše hodnocení našich židlí. Přečtěte si, co si o židlích DXRACER myslí ti, kdo už ji mají doma :-)
Chcete-li přidat své hodnocení, vložte jej prosím přímo k danému modelu židle. Váš příspěvek se zde také zobrazí.

Vyhledat pouze hodnocení ke zboží :  vše

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27
kiku
2017-08-15 10:08:36
Jednoduché skládání, maximální pohodlí. Dodáno do druhého dne od uhrazení (Geis).
Ondřej
2017-08-13 12:53:24
Po zaplacení produktu okamžité dodání. Zboží přišlo nepoškozené, velmi dobře zabalené. Sestavení židle zabralo pár minut. Snadná montáž dle ilustrací. Židle splnila má očekávání. Hodnotím kladně.
Štěpán
2017-08-01 16:42:39
dabra zidle pohodlne sedeni a dobré moznosti narizeni
jirka
2017-07-31 20:12:14
Kvalitní,pohodlné,na dlouhé sezení to pravé
LittleBudha
2017-07-30 15:39:28
Zdravím, zakoupil jsem si DXracerku série King, kvůli svojí výšce. Dodání do tří dnů a služba Fofr co pro DXracer tým jezdí, také bez problémů, ještě s balíkem pomůžou za první dveře. Smontování naprosto jednoduché, které zvládne i břídil. Područky nejsou z tvrdého plastu, takže ani při delším sezení netlačí, navíc jsou nastavitelné ve čtyřech osách (snad to píšu dobře:-D - Nahoru/dolu, dopředu/dozadu, k tělu/od těla, natáčení po/proti směru hod. ručiček). Vše je dělané z ocelové konstrukce, kvůli čemuž je židle dost těžká, nicméně velice kvalitní kolečka s ní jezdí jako nic. Polštářek pod záda osobně nevyužívám. Židle jinak velice pohodlná a pro mě zatím bez jediné chybičky. Ty peníze za ní stály a můžu vřele doporučit všem kteří musejí/chtějí u PC sedět dlouhé hodiny. Samozřejmě pro někoho kdo si k PC sedne na hodinu denně je naprosto zbytečná ;)
VR
2017-07-27 09:46:26
Těchto židlí máme na firmě několik, jsme s nimi nadmíru spokojení, vydrží i 24 hodinový provoz, je pohodlná :)
milan
2017-07-23 15:10:11
Rozhoval som sa medzi latkou a pu kozou, koza vyzera krajsie no nelutujem, latka na stolicke je kvalitna a v letnych mesiacoch je na nezaplatenie, je neskutocne pohodlna oproti starej stolicke, celkova kvalita super ziadne vrzganie, pacia sa mi tiche kolieska a nastavitelny sklon a hlavne ma prestal boliet chrbat. Dakujem.
VS
2017-07-22 08:12:34
Velmi pohodlná židle. Velkými plus jsou polštářky a tak se v ní dá sedět dlouho a bez bolesti zad.
tomáš pelikán
2017-07-19 12:09:19
židle je výborná bez chyby
Milan Štoček
2017-07-17 16:35:19
Výborná židle mám 185cm a 95kg a naprosto vyhovuje. Ohledně podpěrek k židly nevidím problém mám stůl 71cm od země při nastavení sedáku od země 50cm jsou prakticky podpěry pod ruku zároveň se stolem takže za mě ok. Jinak už mám židli asi 2týdny a denně na ní sedím minimálně 4h a vše naprosto v pořádku výborné posezení takže mohu všem vřele doporučit. Jen při doručení se objevil menší problém s hlavovou opěrkou která byla na jedné straně zmáčkla a bohužel se nechtěla vrátit do původního tvaru. Toto se vyřešilo velmi rychle zde s reklamačním oddělením kdy jsem měl za tři dny v rukou novou opěrku. Z mé strany tedy vše v pořádku a za ty peníze židle opravdu stojí má velice kvalitní a robustní zpracování.
Tomáš
2017-07-14 16:23:01
Židle naprosto parádní,kvalitní bytelná konstrukce.Možná pro někoho trošku tvrdší,ale to jsem věděl.Byl jsem si jí vyzkoušet na prodejně v Praze kde jsou opravdu moc ochotní.Vše přišlo v pořádku hned druhý den.Určitě doporučuji
Marek
2017-07-10 23:30:12
židle je super :)
Kohynaldo
2017-07-10 20:38:02
Židli mám teprve 5 měsíců sedím na ní každý den a pořád vypadá jako nová, uvidím jak na tom bude po 2 letech. Každá předchozí židle kterou jsem měl cca do 2000kč vydržela maximálně 2 roky a to se na nich už po 1 roce sedělo velice nepohodlně. Na této židli se mi sedí pořád stejně skvěle. Židli bych určitě doporučil. Stejně tak bych velice pozitivně ohodnotil reakci obchodu DXracer , kdy mi byl do 24 hodin zaslán náhradní díl který byl poškozen vinnou dopravce. (V kombinaci se stojanem a volantem G29. máte pocit že sedíte v závodním voze)
H. Pelikán
2017-07-10 09:31:42
Skvělé zpracování, výborný vzhled a hlavně skvělé posezení :))
Josef
2017-07-07 09:34:39
Vse OK
Jaroslav
2017-07-03 09:48:52
- bytelně provedené židle - kvalitní čalounění - pohodlná a široká - malinko tužší sedák - ale dá se zvyknout - i 125 kg chlap se může houpat, naklápět a ležet (leh jsem zkoušel jen jednou, není to moje hobby) na židli především sedím a pracuji. - mohu jen doporučit - bál jsem se aby DX RACER nebyla jen reklamní bublina, ale splnil vše co jsem od ní čekal. - Mám ji krátce takže jaká bude reálná životnost pod mou zátěží ukáže čas.
Michal
2017-07-01 09:46:47
Pro "větší" lidi ideální židle, pohodlná, pevná
Věra
2017-06-27 16:14:06
Koupila jsem židli pro 16 letého syna a zatím velká spokojenost.Uvažuji nad tím že si ji do budoucna také pořídím.
Pavel Skala
2017-06-25 23:13:08
Cenna je vyšší, ale stojí za to. Všem mohu jen doporučit.
PAVEL ZACH
2017-06-18 20:30:06
No je nejlepší doporučuji.
Marek
2017-06-16 10:45:41
židle je pohodlná, a obchod těž koupil jsem si tuhle židli a připlatil si za vyšší píst židle došla s základním pístem ještě ten den večer jsem napsal mail, následující den byl pist předán i dopravní službě a následující den dorazil. Jednoznačně doporučuji.
soldierXXXX
2017-06-14 22:54:12
Naprosto perfektní židle. Mohu jen a jen doporučit.
Tortugas
2017-06-11 17:42:09
Židle je velmi pohodlná, složení nebyl problém. Co musím vytknout je to, že po měsící se ozývá drobné vrzání a područky jsou uvolněnější a nedají se přitáhnout. Celkově jsem s touto židlí nadmíru spokojen a myslím si že látka je lepší než kůže.
Marketa
2017-06-11 09:47:26
Židle je perfektni
Libor P.
2017-06-10 18:09:33
Pro: Jde o látkové provedení židle, takže i při dlouhém sezení je ventilace dobrá. Je velmi pohodlná, pro dlouhé sezení u PC (bez potíží a bolestí zad a potřeby jakéhokoli přestavování - 18 h práce s krátkými přestávkami). Bytelná konstrukce, až na drobnost (viz "proti") kvalitní provedení. Kolečka jsou skutečně univerzální (neškrábou podlahu - lamino). Prošití švů v pohledové části vždy navazuje, nejsou patrná žádná polovičatá řešení. Konstrukce trubkového rámu i provedení svárů a povrchová úprava se jeví kvalitní. Proti: V nepohledové části (spodní část opěráku, kde se stýká se sedákem, nedoléhání dvou částí čalounění na sebe) výrobce (Čína) si pomohli nalepením stejnobarevné pásky aby zakryli mezeru. Nicméně na funkci a vzhled to nemá vliv - uvidíme po delší době používání. Hlavové polštářky by mohly být více "plné", pěna nevyplňuje obal zcela (nejedná se o náhodu, je tomu tak u obou zakoupených křesel) - lze vidět i na foto na stránce prodejce. Shrnutí: Židle je robustní a relativně kvalitně vyrobena, velmi stabilní ve všech polohách nastavení, umožňuje velmi dlouhé sezení bez bolesti zad a nutnosti přenastavování poloh. Montáž i nastavování je intuitivní. Lze předpokládat, že bude sloužit velmi dlouhou dobu a i přes uvedené drobné nedostatky tento produkt jednoznačně doporučuji.
TTT
2017-06-06 15:16:34
nic k vytknutí
Jan
2017-06-05 07:02:41
Skvělá židle, jenom mechanismus na polohování opěradla trochu skřípe.
Marie Malá
2017-05-29 08:30:07
Dárek pro syna,který si sám vybral....i po měsíci je nadšený.
Jarda
2017-05-28 00:00:08
Kvalitní konstrukce, pohodlná, široká škála nastavení a naprosto jednoduché sestavení. Berte všema deseti! :)
Roman Kupeček
2017-05-27 10:13:19
Doporučuji, kvalitní, a záda Vám poděkují :-)

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27

KATALOG

hodnocení, recenze DXRACER
VÝROBCI

kancelářské židle . com
ZPRÁVY


KONTAKT
Email: interiery@kancelarskezidle.com
Tel: +420 603 262 386
MOŽNOSTI PLATBY ..

Platba při převzetí zboží (Dobírka)

Platba předem

Platba při osobním odběru

Prodejna Praha

MERCURY STAR s.r.o., Primátorská 1008/47, 180 00 Praha 8 Libeň, vzorková prodejna 110 m2
Tel.: +420 607 054 679, E-mail: praha@kancelarskezidle.com

Prodejna Ostrava

MERCURY STAR s.r.o., Nádražní 477/184, 702 00 Ostrava Přívoz, vzorková prodejna 85 m2
Tel.: +420 775 222 422, E-mail: ostrava@kancelarskezidle.com

Prodejna Rožnov pod Radhoštěm

MERCURY STAR s.r.o., 1.máje 2633, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, vzorková prodejna 210 m2
Tel.: +420 774 732 242, E-mail: interiery@kancelarskezidle.com

Prodejna Bratislava

Kancelárske stoličky.com s.r.o., Hradská 14329/3G, 82107 Bratislava, Slovenská republika, vzorková prodejna 200 m2
Tel.: +421 911 305 980, E-mail: bratislava@kancelarskezidle.com

Okolní města

Naše pobočky jsou v blízké dojezdové vzdálenosti od Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí, Vsetín, Hranice na Moravě, Frýdek Místek, Nový Jičín, Karviná, Třinec, Havířov, Opava, Český Těšín, Beroun, Kladno, Kolín, Mělník, Bílovec, Bohumín

  WAP RSS  (vygenerováno za: 0.30096s) Mapa webu | Zajímavé odkazy © 2013 - 2017  DAVID STUDIO net s.r.o.  
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde
Podnikatel MERCURY STAR s.r.o. je povinen vést tržby dle zákona o EET a to od data 1.3.2017. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.