zboží v porovnávači
sk
en
de
pl
Do košíku
Kontakty na pobočky
DX Racer . cz - na úvodní stranu
0
Židle DXRacer - na úvodní stranu

DXRacer ergonomická herní židle

DXRacer herní křeslo

Nákupní košík je prázdný

Hodnocení produktů DXRACER

Těší nás Vaše hodnocení našich židlí. Přečtěte si, co si o židlích DXRACER myslí ti, kdo už ji mají doma :-)
Chcete-li přidat své hodnocení, vložte jej prosím přímo k danému modelu židle. Váš příspěvek se zde také zobrazí.

Vyhledat pouze hodnocení ke zboží :  vše

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25
Karel
2017-04-22 13:16:24
Sestavení jednoduché, židle pohodlná, polohovatelná podle potřeb. Nemám jedinou výtku.
Radek
2017-04-21 18:55:22
S židlí jsem zatím spokojen, ale víc jsem spokojen s firmou. Sedák mi přišel protržený, vyfotil jsem, poslal fotografii a obratem mi přišel nový sedák. Jinak k židli zatím žádné výhrady nemám. Zatím plně spokojen. Dlouho jsem o ní přemýšlel a nakonec jsem rád, že jsem pořídil. Kdo se sedí u PC více hodin, určitě ocení.
pospa
2017-04-21 00:20:49
židle dorazila poškozená
Tereza Menšíková
2017-04-19 12:09:08
Výborná a rychlá komunikace i dodávka. Doporučuji.
veronikaloncaric
2017-04-19 08:05:55
Zidle je velmi pohodlna.Koupili jsme je pro 11 letiho chlapecka.
Stáňa Bílková
2017-04-17 20:29:44
Dárek pro syna, plná spokojenost, používá každý den a "srostl" s ní :-)
Lenka
2017-04-17 07:40:26
Super, vše na 1. Děkujeme. Syn je moc spojený ....
David
2017-04-15 00:37:30
Skvělá židle pro vyšší lidi, dá se nastavit přesně podle vašich požadavků čímž výrazně zpříjemní sezení. Sice jsem si na ní musel chvíli zvykat , ale už bych neměnil.
Viktor
2017-04-12 10:19:07
Sedí se na ní skvěle. Je pohodlná, nastavitelná, bytelná. Skvělá pro každého hráče, ale doporučuji si předem vyzkoušet jak se v ní sedí. Nemusí padnout každému
Simon
2017-04-10 09:02:49
Nejlepsi a nejpohodlnejsi zidle ))))))))
Maser
2017-04-09 12:58:43
Pěkný stůl na kterém se dobře hraje doporučuji
Jarda
2017-04-04 14:02:56
Dodáno rychle a bez problémů - spokojenost.
Hepe
2017-03-29 14:01:30
Ok
Tom
2017-03-28 16:43:46
+bytelná konstrukce +nastavitelné opěradlo a područky +extra polštářky pod hlavu a záda +super design + barevná kombinace černá/fialová -žádné Moc pěkný a pohodlný křesílko. Hlavně po delším sezení u PC už mě nebolí záda a za krkem. Jednou zkusíte a nebudete chtít jinou židli. Neměnil bych.
Pavla
2017-03-27 22:20:51
TL;DR: Spokojenost, neměnila bych. Židli používám zhruba měsíc a jsem zatím spokojená, hlavně proto, že poprvé mohu sedět s koleny v pravém úhlu, aniž bych nutně potřebovala podnožku (měřím 153 cm a zatím byly všechny mé předchozí židle krapet výš než se mi líbilo - i v té nejnižší poloze). Lidi nad 175 cm by si tenhle konkrétní model měli raději vyzkoušet osobně, ti nad 180 cm by se měli poohlédnout po jiné variantě. Celkově je židle spíš pro drobnější postavy, ale není problém v ní sedět i na turka, na to je pořád dostatečně prostorná. Pokud máte raději hodně široký sedák, pak jsou tu ale určitě jiné vhodnější varianty. Poskládat jsem si ji zvládla bez problémů sama, jen je potřeba před sešroubováním skutečně hodně velkou silou tlačit opěrák do sedáku a první šrouby zatáhnout nejprve jen zlehka. Na každé straně jsou dva nad sebou, a pokud jeden z dvojice ihned utáhnete, druhý do správné pozice nikdy nedostanete, dokonce vás může přepadnout podezření, že to celé vůbec nesedí, takže heslo zní: nepropadejte panice. Chce to trochu trpělivosti, ale rocket scinece to taky není. Stříbrné prvky na opěráku a sedáku jsou skutečně stříbrné (ne bílé jak na obrázku), jediné, co mi dodavatel nebyl schopen dodat v ladící barvě jsou výplně do pětiramenného rámu. Plastové výplně (mimochodem žádnou parádu nečekejte, jsou matné a působí celkem lacině) přišly nejdříve v černé, po reklamaci mi obratem dodali nový set, bohužel tentokrát v bílé. Dál už to urgovat nebudu, nemám na to zkrátka energii a čas... Ale komu na tomto detailu záleží, nechť si předem zjistí, zda skutečně výplně v ladící barvě vůbec existují... Kolečka jsou fantastická, jezdí naprosto hladce, překvapilo mě, jak moc ten rozdíl oproti předchozí obyč židli je znát.
Věra Němečková
2017-03-27 08:33:52
Vše v pořádku.
Krištofoviěč
2017-03-26 09:23:32
Maximální spokojenost
Michal
2017-03-25 17:07:08
Zboží došlo snad do 2 dnů od objednání, prostě to bylo hodně rychlé. Všechno funguje a sedí jak má.. Velká spokojenost z mé strany, to samé provedení NAVI gaming :) Za mě super !!
Pet
2017-03-24 12:12:40
Velmi kvalitní židle. Ke každodennímu sezení u počítače určitě doporučuji.
chubbop
2017-03-23 20:16:07
Skvělá. I ty modré pruhy na zádech, kterých jsem se bál nakonec vypadají parádně.
Pavla
2017-03-22 21:59:29
Kdybych tušila, že je to obyčejný kus plastu, tak to nepořizuji. Čekala jsem něco trochu vychytanějšího, snad i šetrnějšího k dřevěným podlahám... Zatím tedy používám kolečka a kluzáky snad jendou až bude koberec... kolečka jsou někdy protivná, když se člověk potřebuje nohama zapřít a nechce, aby mu židle pořád klouzala pryč.
Alan
2017-03-13 17:17:09
Židle parádní, hned první den jsem v ní usnul :-D bytelná a pohodlná, naprostá nádhera. jediné mínus jsou ostré hrany po lisování plastů, takže začistit žiletkou...
Honza
2017-03-08 17:55:15
Výborné a kvalitní provedení, pohodlné. Skvělá volba.
Radek Vítek
2017-03-04 17:38:44
Naprostá spokojenost se židlý i s obchodem.
shekim
2017-03-04 11:56:02
Je to nejpohodlnější židle, na které jsem seděl. Sestava jednoduchá a zabere opravdu jen pár minut. Všechno manipulování je naprosto tiché včetně koleček. Pohodlnost židle je srovnatelná s postelí.
Jan Schuster
2017-02-26 09:46:02
Výborná židle. Jsem maximálně spokojený. Pevná a tichá.
Radim Kučera
2017-02-25 11:48:43
S nákupem židle dxracer jsem dlouho otálel, zprvu mne odrazovala především cena. Nyní už mám židli doma zhruba měsíc a rozhodně nelituji. U PC trávím hodně času, zejména kvůli práci a pak také u hraní her a sledování filmů. Celá židle na mne působí velmi dobrým dojmem, použité materiály jsou kvalitní, konstrukce se zdá být velmi bytelná. Doporučuji židli prvně vyzkoušet na prodejně, lépe se tak zorientujete v nabízených modelech a vyberete ten správný pro Vás. Pakliže trávíte u PC hodně času, investice se rozhodně vyplatí.
Dominik
2017-02-23 22:47:42
Židle už od pohledu vypadá masivně. Je opravdu pro lidi velkých postav. Mám 2 metry a pohodlně si opřu hlavu o opěradlo při vzpřímeném posezení. Výška sedáku je dostatečná, při maximálním zdvihu člověk ani nedosáhne na zem. Sezení je pohodlné. Cena odpovídá preciznosti provedení a pohodlí sezení. Zatím nemám co vytknout. Takovou velkou židli asi jinde neseženete. Doporučuji.
Lucie
2017-02-22 10:34:20
Doporučuji,je fakt supr :)
Frederik H.
2017-02-21 20:00:31
Veľmi dobrá kúpa splňuje požiadavky húpanie funguje ako má ,lahký a prehladný manúal

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25

KATALOG

hodnocení, recenze DXRACER
VÝROBCI

kancelářské židle . com
ZPRÁVY


KONTAKT
Email: interiery@kancelarskezidle.com
Tel: +420 603 262 386
MOŽNOSTI PLATBY ..

Platba při převzetí zboží (Dobírka)

Platba předem

Platba při osobním odběru

Prodejna Praha

MERCURY STAR s.r.o., Primátorská 1008/47, 180 00 Praha 8 Libeň, vzorková prodejna 110 m2
Tel.: +420 607 054 679, E-mail: praha@kancelarskezidle.com

Prodejna Ostrava

MERCURY STAR s.r.o., Nádražní 477/184, 702 00 Ostrava Přívoz, vzorková prodejna 85 m2
Tel.: +420 775 222 422, E-mail: ostrava@kancelarskezidle.com

Prodejna Rožnov pod Radhoštěm

MERCURY STAR s.r.o., 1.máje 2633, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, vzorková prodejna 210 m2
Tel.: +420 774 732 242, E-mail: interiery@kancelarskezidle.com

Prodejna Bratislava

Kancelárske stoličky.com s.r.o., Hradská 14329/3G, 82107 Bratislava, Slovenská republika, vzorková prodejna 200 m2
Tel.: +421 911 305 980, E-mail: bratislava@kancelarskezidle.com

Okolní města

Naše pobočky jsou v blízké dojezdové vzdálenosti od Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí, Vsetín, Hranice na Moravě, Frýdek Místek, Nový Jičín, Karviná, Třinec, Havířov, Opava, Český Těšín, Beroun, Kladno, Kolín, Mělník, Bílovec, Bohumín

  WAP RSS  (vygenerováno za: 0.83554s) Mapa webu | Zajímavé odkazy © 2013 - 2017  DAVID STUDIO net s.r.o.  
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde
Podnikatel MERCURY STAR s.r.o. je povinen vést tržby dle zákona o EET a to od data 1.3.2017. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.